Er zijn veel sites die informatie hebben over het Gluten-vrij dieet. Hieronder vind u een selectie van degen die naar onze mening een toevoeging zijn voor uw zoektocht. 

Wikipedia Glutenvrij
Op deze website vind u allemaal informatie over wat Glutenintolerantie (Coeliakie) eigenlijk is.

Gezondheid.be en Glutenvrij
Belgische website waarin allemaal handige informatie staat over Gluten-intolerantie (Coeliakie). Er staat goed aangeven welke granen en bindmiddelen je wel en niet mag. En nog veel meer informatie.

Artikel over gluten intollerantie

Coeliakie (spreek uit: seuliakíé) is een auto-immuunziekte. Het lichaam is overgevoelig voor gluten. Gluten is een eiwit dat in sommige granen voorkomt.

Glutenvrijerecepten.nl
Een zeer uitgebreide website speciaal voor Glutenvrije recepten. U kunt zelf ook een beoordeling geven aan recepten. Ook staan er handige tips op de site. U kunt zelf ook recepten op de site plaatsen.

Leerwiki.nl Glutenvrije Tapas
Op leerwiki vind je een artikel van lekkere Glutenvrije Tapas recepten.

Artsen voor Kinderen
Een website gericht op kinderen voor informatie over Glutenintolerantie (Coeliakie). Ook staat er een link naar een Cyberpoli (zie uitleg hieronder) en een link waarbij je een cd-rom kunt bestellen voor de kinderen.

Livaad.nl
Een handige site met een grote database waarin gezocht kan worden naar Glutenvrije producten, Restaurants en Hotels, Producten uit u vakantielocatie, Supermarkten, Recepten, en nieuwtjes.

Glutenvrij Kookhoekje
Een website met allerlei lekkere recepten die bijna elke dag gevuld wordt met nieuwe recepten.

Glutenvrijeten.nl
Op deze site staan veel restaurants waar u Glutenvrij kunt eten. U kunt makkelijk zoeken per provincie, keuken (Aziatisch, Chinees, Grieks) of het soort eten dat u wilt (Vegetarisch, vlees, vis). Er komen regelmatig nieuwe restaurants bij en men kan ook een recensie plaatsen.

Allergie.2link.be
Een Belgische website met allemaal soorten links en informatie over Coeliakie en Glutenintolerantie. Handig per onderwerp weergegeven.