Websites

Er zijn veel sites die informatie hebben over het Gluten-vrij dieet. Hieronder vind u een selectie van degen die naar onze mening een toevoeging zijn voor uw zoektocht. 

Wikipedia

Wikipedia Glutenvrij
Op deze website vind u allemaal informatie over wat Glutenintolerantie (Coeliakie) eigenlijk is.

Lees meer

Gezondheid.be

Gezondheid.be en Glutenvrij
Belgische website waarin allemaal handige informatie staat over Gluten-intolerantie (Coeliakie). Er staat goed aangeven welke granen en bindmiddelen je wel en niet mag. En nog veel meer informatie.

Lees meer

Glutenvrijerecepten.nl

Glutenvrijerecepten.nl
Een zeer uitgebreide website speciaal voor Glutenvrije recepten. U kunt zelf ook een beoordeling geven aan recepten. Ook staan er handige tips op de site. U kunt zelf ook recepten op de site plaatsen.

Lees meer

Artsen voor Kinderen

Artsen voor Kinderen
Een website gericht op kinderen voor informatie over Glutenintolerantie (Coeliakie). Ook staat er een link naar een Cyberpoli (zie uitleg hieronder) en een link waarbij je een cd-rom kunt bestellen voor de kinderen.

Lees meer

Livaad.nl

Livaad.nl
Een handige site met een grote database waarin gezocht kan worden naar Glutenvrije producten, Restaurants en Hotels, Producten uit u vakantielocatie, Supermarkten, Recepten, en nieuwtjes.

Lees meer

Glutenvrijeten.nl

Glutenvrijeten.nl
Op deze site staan veel restaurants waar u Glutenvrij kunt eten. U kunt makkelijk zoeken per provincie, keuken (Aziatisch, Chinees, Grieks) of het soort eten dat u wilt (Vegetarisch, vlees, vis). Er komen regelmatig nieuwe restaurants bij en men kan ook een recensie plaatsen.

Lees meer

Allergie.2link.be

Allergie.2link.be
Een Belgische website met allemaal soorten links en informatie over Coeliakie en Glutenintolerantie. Handig per onderwerp weergegeven.

Lees meer

  • 1
  • 2

Bericht van de sponsors