Websites

Er zijn veel sites die informatie hebben over het Gluten-vrij dieet. Hieronder vind u een selectie van degen die naar onze mening een toevoeging zijn voor uw zoektocht. 

Glutenvrije Chocoladetaart

Glutenvrije Chocoladetaart Bestellen
Ik kreeg een tip van een familielid, die ik met jullie wil delen. Je kan bij gefelicitaart.nl een Glutenvrije Chocolade taart bestellen en thuis laten afleveren. Het is ook mogelijk met een afbeelding, maar let daar wel op.

Lees meer

Wikipedia

Wikipedia Glutenvrij
Op deze website vind u allemaal informatie over wat Glutenintolerantie (Coeliakie) eigenlijk is.

Lees meer

Gezondheid.be

Gezondheid.be en Glutenvrij
Belgische website waarin allemaal handige informatie staat over Gluten-intolerantie (Coeliakie). Er staat goed aangeven welke granen en bindmiddelen je wel en niet mag. En nog veel meer informatie.

Lees meer

Wat is Coeliakie of Glutenintolerantie?

Artikel over gluten intollerantie

Coeliakie is een complex pathologisch verschijnsel, dat veroorzaakt wordt door een overgevoeligheid voor gluten (gliadine), dat in een aantal graansoorten zoals tarwe, gerst, rogge en haver zit....

Lees meer

Glutenvrijerecepten.nl

Glutenvrijerecepten.nl
Een zeer uitgebreide website speciaal voor Glutenvrije recepten. U kunt zelf ook een beoordeling geven aan recepten. Ook staan er handige tips op de site. U kunt zelf ook recepten op de site plaatsen.

Lees meer

Artsen voor Kinderen

Artsen voor Kinderen
Een website gericht op kinderen voor informatie over Glutenintolerantie (Coeliakie). Ook staat er een link naar een Cyberpoli (zie uitleg hieronder) en een link waarbij je een cd-rom kunt bestellen voor de kinderen.

Lees meer

Glutenvrijetaart.nl

Glutenvrijetaart.nl
Een mooie duidelijk website waar u allerlei soorten glutenvrije taarten kunt bestellen zoals: Bruidstaarten, verjaardagstaarten, geboortetaarten, logotaarten en nog veel meer.

Lees meer

Livaad.nl

Livaad.nl
Een handige site met een grote database waarin gezocht kan worden naar Glutenvrije producten, Restaurants en Hotels, Producten uit u vakantielocatie, Supermarkten, Recepten, en nieuwtjes.

Lees meer

  • 1
  • 2

Bericht van de sponsors