Een handige site met een grote database waarin gezocht kan worden naar Glutenvrije producten, Restaurants en Hotels, Producten uit u vakantielocatie, Supermarkten, Recepten, en nieuwtjes.

HELAAS IS LIVAAD GESTOPT. DE SITE IS NIET MEER BEREIKBAAR. 

Extra Informatie:

De site is in 5 talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Frans, Duits, en Spaans. De database wordt door vele mobiele app's geraadpleegd om snel relevante informatie te krijgen. 

Alle food en non food artikelen in de Livaad databank zijn glutenvrij volgens de nieuwe norm van 1-1-2012

Livaad geeft aan dat de gegevens nooit ouder zijn dan 1 jaar, ruim 75 % is zelfs niet ouder dan 6 maanden. Aan de hand van meer dan 1000 e-mails, tientallen brieven en telefoongesprekken en informatie van producenten op het internet is deze databank samengesteld.

LET OP!
Veel producten wisselen regelmatig van samenstelling en kunnen dus glutenbevattend worden. Blijf alert en lees altijd de ingredientendeclaratie op de verpakking.
Het Bewaken en aanvullen van de databank blijft mensenwerk en ook hier kunnen fouten ontstaan. Ondanks dat er met heel veel zorg door het Livaad team gewerkt wordt, is het gebruik van deze databank voor eigen risico.
 
HELAAS IS LIVAAD GESTOPT. DE SITE IS NIET MEER BEREIKBAAR. 


screen livaad