Er zijn toch steeds meer merken beschikbaar die zich bezighouden met het produceren van Gluten-vrije producten. Hieronder vindt u een aantal van deze merken. Kent u nog een merk en deze staat er niet bij, laat het ons s.v.p. weten.

VA Foods | Glutenvrije Producten
VA Foods is een familiebedrijf met een assortiment producten die geschikt zijn voor veel verschillende mensen. Voor mensen die van vlees houden, maar ze hebben ook diverse varianten voor vegetariërs en of veganisten. Maar vooral zijn de producten uitermate geschikt voor mensen die een gezonde leefstijl of dieet volgen, bijvoorbeeld vanwege een voedselallergie of intolerantie.

Schär | Glutenvrije Producten
Schär (schaer) heeft het assortiment (van meel voor eenvoudige bereiding van maaltijden thuis tot lekkernijen voor direct gebruik) ingedeeld in productfamilies, zodat u een smakelijk overzicht krijgt van het uitgebreide scala aan meel, brood, pasta's, snacks en bioproducten.

Orgran.com Glutenvrije producten
Een Engelstalige site met allemaal informatie over de producten en het merk Orgran. Een merk wat zich speciaal richt op glutenvrije producten. Ook kunt u op deze site recepten vinden.

McDonalds Allergenen informatie
McDonalds is een merk die ook rekening houdt met glutenvrije producten. Ze geven op de site duidelijk aan of er gluten in de producten zitten. Hier een uitleg.

Damhert.be
Op deze website vindt u allemaal producten van Damhert. De site is duidelijk en overzichtelijk. Naast glutenvrije producten heeft dit merk ook Suikervrije, Lactosevrij, Vetarme, Zoutarm, en Vezelrijke producten. De site heeft een eigen webshop, zie link onderaan.