Er is online veel te krijgen, maar wat is goed en wat niet. Hieronder een selectie met onze bevindingen van een aantal webshops. Heeft u ervaringen, deel deze dan met ons.

Holland & Barrett, ook Glutenvrije producten
Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Ze zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en noemen zich daarom de grootste én oudste health retailer van Europa.

Pastaficio, Glutenvrije italiaanse pasta's
Goede glutenvrije pasta is lastig te vinden. Des te leuker is het als je bij pastaficio echte italiaanse glutenvrij pasta, gemaakt maïs en rijst, tegenkomt tijdens je zoektocht.

Winkelglutenvrij.nl
Een webshop van een niet meer bestaande winkel: Van Voorst & Hardeman in Ede. Deze winkel is gesloten, maar de webshop is zeker nog open en het assortiment is ruim. 

Glutenvrij gebak bij de HEMA
Hema heeft naast het reguliere gebaksassortiment en foto op chocolade artikelen, ook glutenvrije taart en gebak. Daardoor kun je, ook als je een glutenallergie hebt, genieten van het gebak van de Hema. En hoef je geen traktatie meer over te slaan. Of lang te zoeken naar glutenvrije taart. In het assortiment glutenvrij gebak zitten onder andere slagroomsoesjes, appelmuffins en glutenvrije chocolade fudgecake. Die laatste is mijn favoriet.

Deonlinedrogist.nl
De naam laat anders klinken, maar bij de online drogist kan je een groot aantal glutenvrije producten bestellen. Bestel je voor 21:30 uur dan heb je het de volgende dag in huis en er wordt Gratis verzonden vanaf € 20,-. Zo kan je naast je Glutenvrije eten ook een deo of een shampoo bestellen.

Winkelglutenvrij.nl
Een webshop waar alle producten die online staan glutenvrij zijn. Alles is overzichtelijk onderverdeeld in de categorieën. Voor 20:00 uur besteld is de volgende dag in huis en boven de € 45,- wordt Gratis verzonden.

Glutenvrije Chocoladetaart Bestellen
Een tijd geleden had Gefelicitaart maar één Chocolade taart die vrij van gluten was. Maar nu hebben ze een iets groter assortiment.

Glutenvrijmeel.nl

Glutenvrijmeel.nl is de site en webshop van Teff Centre. In deze shop je allemaal soorten glutenvrije meel houdende producten kan kopen zoals Broodmix, Muesli repen, Bakmix, Meel en nog veel meer. 

Glutenvrijemarkt.com
Een zeer uitgebreide webshop met veel verschillende merken en producten, waaronder eigen merken. Ook extra informatie als recepten. Veilige online betaal methodes zoals i-Deal, PayPal of per eenmalige incasso. Bezorging via TNT.

Revogan.be
Een webshop met allerlei soorten glutenvrij producten. Het geeft duidelijk alle ingrediënten aan en allerlei soorten merken die glutenvrij producten maken.