Webshops

Er is online veel te krijgen, maar wat is goed en wat niet. Hieronder een selectie met onze bevindingen van een aantal webshops. Heeft u ervaringen, deel deze dan met ons.

Hema

Glutenvrij gebak bij de HEMA
Hema heeft naast het reguliere gebaksassortiment en foto op chocolade artikelen, ook glutenvrije taart en gebak. Daardoor kun je, ook als je een glutenallergie hebt, genieten van het gebak van de Hema. En hoef je geen traktatie meer over te slaan. Of lang te zoeken naar glutenvrije taart. In het assortiment glutenvrij gebak zitten onder andere slagroomsoesjes, appelmuffins en glutenvrije chocolade fudgecake. Die laatste is mijn favoriet.

Bekijk het gebak

Deonlinedrogist.nl

Deonlinedrogist.nl
De naam laat anders klinken, maar bij de online drogist kan je een groot aantal glutenvrije producten bestellen. Bestel je voor 21:30 uur dan heb je het de volgende dag in huis en er wordt Gratis verzonden vanaf € 20,-. Zo kan je naast je Glutenvrije eten ook een deo of een shampoo bestellen.

Lees meer

Winkelglutenvrij.nl

Winkelglutenvrij.nl
Een webshop waar alle producten die online staan glutenvrij zijn. Alles is overzichtelijk onderverdeeld in de categorieën. Voor 20:00 uur besteld is de volgende dag in huis en boven de € 45,- wordt Gratis verzonden.

Lees meer

Glutenvrijmeel.nl

Glutenvrijmeel.nl

Glutenvrijmeel.nl is de site en webshop van Teff Centre. In deze shop je allemaal soorten glutenvrije meel houdende producten kan kopen zoals Broodmix, Muesli repen, Bakmix, Meel en nog veel meer. 

Lees meer

Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrijemarkt.com
Een zeer uitgebreide webshop met veel verschillende merken en producten, waaronder eigen merken. Ook extra informatie als recepten. Veilige online betaal methodes zoals i-Deal, PayPal of per eenmalige incasso. Bezorging via TNT.

Lees meer

Revogan.be

Revogan.be
Een webshop met allerlei soorten glutenvrij producten. Het geeft duidelijk alle ingrediënten aan en allerlei soorten merken die glutenvrij producten maken.

Lees meer

Gezondheidswinkel.nl

Gezondheidswinkel.nl
Een zeer uitgebreide webshop met een duidelijk overzicht van allergenen informatie. Naast speciale producten heeft deze webshop nog meer producten voor andere allergenen zoals Lactose, Suiker. Ook heeft deze webshop speciale vegetarische producten. Veilige online betaal methodes zoals iDeal en bezorging via TNT.

Lees meer

Goodnessdirect.co.uk

Goodnessdirect.co.uk
Een zeer uitgebreide Engelse webshop met een duidelijk overzicht van allergenen informatie. Je kunt op de site aangeven dat je alleen de glutenvrije producten wilt zien.

Lees meer

Glutenvrijbakken.nl

Glutenvrijbakken.nl
Een zeer uitgebreide webshop met allerlei glutenvrij producten zoals Meel-en bakmixen, bakartikelen, brood, koekjes, pasta's en nog veel meer...

Lees meer

Allergiesupermarkt.nl

Allergiesupermarkt.nl
Een overzichtelijke webshop met een duidelijk overzicht van allergenen informatie. Naast Glutenvrije is er een zeer uitgebreide lijst per allergie. Levering direct van de groothandel.

Lees meer

  • 1
  • 2

Bericht van de sponsors