Hema heeft naast het reguliere gebaksassortiment en foto op chocolade artikelen, ook glutenvrije taart en gebak. Daardoor kun je, ook als je een glutenallergie hebt, genieten van het gebak van de Hema. En hoef je geen traktatie meer over te slaan. Of lang te zoeken naar glutenvrije taart. In het assortiment glutenvrij gebak zitten onder andere slagroomsoesjes, appelmuffins en glutenvrije chocolade fudgecake. Die laatsteĀ is mijn favoriet.
Extra Informatie:
Hema heeft naast het reguliere gebaksassortiment en foto op chocolade artikelen, ook glutenvrije taart en gebak. Daardoor kun je, ook als je een glutenallergie hebt, genieten van het gebak van de Hema. En hoef je geen traktatie meer over te slaan. Of lang te zoeken naar glutenvrije taart. In het assortiment glutenvrij gebak zitten onder andere slagroomsoesjes, appelmuffins en glutenvrije chocolade fudgecake. En zelfs een overheerlijk glutenvrij hazelnootschuimgebakje. Net als al het gebak van de Hema, bereiden ze dit dagelijks vers in hun eigen bakkerij. Het gebak zonder gluten wordt gebakken en verpakt in een glutenvrije omgeving. Zo weet je zeker dat je het kunt eten.

Bestel je glutenvrije taart en gebak online bij HEMA
In de Hema winkels met gebakafdeling kun je glutenvrije taart kopen, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het gebak van jouw keuze net is uitverkocht. Daarom is bestellen via hema.nl een goed idee. Want online hebben ze grootste keuze in glutenvrije taartjes en ander gebak. En wanneer je het van tevoren bestelt, weet je zeker dat je bestelling twee dagen later voor je klaarligt in jouw HEMA winkel met gebaksafdeling. Heb je een wat grotere hoeveelheid glutenvrij gebak nodig? Dan is vooraf bestellen ook verstandig.

Bij het afronden van je bestelling geef je aan in welke HEMA winkel je je bestelling wilt ophalen. Hier staat het dan twee dagen later voor je klaar. Heb je je glutenvrije taart en eventueel ander gebak pas later nodig? Geen probleem, want bij HEMA kun je gebak tot twee weken vooruitbestellen en op de dag van jouw keuze afhalen.

Verzending:
  • Gebak bestelling alleen af te halen in een winkel naar keuze

Glutenvrij gebak bestellen bij de HEMA

Enkele Glutenvrije producten die je bij de HEMA kan kopen