Supermarkten

Deen Supermarkten

We kregen een tip dat Deen supermarkten ook een ruim assortiment glutenvrije producten online heeft staan. De kan online een bestelling plaatsen welke je dan in een Deen supermarkt kan ophalen.
Het assortiment is te filteren op: tussendoor, diner, ontbijt/lunch & bakken. Er is een ruim assortiment met van verschillende bekende merken als Orgran, 3 Pauli en Pure & Free.

Online Bestellen
Deen supermarkten heeft een online bestel en betaal mogelijkheid. Het is alleen niet mogelijk de producten te laten bezorgen. Dus Online je bestellen en ophalen in de winkel!

Deen supermarkten geeft het volgende aan:
Omdat glutenvrije producten vaak slecht verkopen, en daarom veel weggegooid worden, in de winkels, maar er wel altijd vraag naar is, hebben wij besloten om een breed assortiment glutenvrije producten aan te bieden in de glutenvrije webshop. Online glutenvrije producten bestellen is heel gemakkelijk. U vult het bestelformulier en uw gegevens in en plaatst zo uw bestelling in de glutenvrije webshop. U kunt zelf aangeven op welke dag u de glutenvrije producten wilt afhalen in de winkel. Uiteraard worden alle betalingen in de glutenvrije webshop volledig verwerkt via een beveiligde verbinding.

albert heijn glutenvrij

Bericht van de sponsors