Dit is de site van een restaurant uit Velsen-Noord dat zich gespecialiseerd heeft in het bereiden van Glutenvrije maaltijden. Tevens gelokaliseerd op een hele mooie locatie
Café Restaurant Sea You is een gelegenheid op een locatie aan het einde van de wereld, met een prachtig uitzicht op alle boten die van en naar Amsterdam varen. Genieten van het uitzicht kun je aan het einde van de pier en hierbij gebruik maken van een smakelijke lunch of diner. Bij Sea You in Velsen Noord is het ook mogelijk om van je lunch en diner te genieten als je een gluten-allergie (coeliakie) hebt!

De chefkok, Marco Leffers, heeft zich bij Sea You gespecialiseerd in glutenvrije maaltijden. Sea You heeft hier voor gekozen om de als maar groeiende groep mensen die deze allergie hebben tegemoet te komen. Er is een speciaal menu met glutenvrije voor- en hoofdgerechten. Alles word gebakken in aparte pannen en ook de frites gaan in een eigen friteuse. Ook van de salades kun je gewoon gebruik maken. Natuurlijk heeft Sea You ook gedacht aan een lekker dessert.

Sea You vindt het heel prettig als je van tevoren reserveert en vroeg komt, zodat ze gegarandeerd glutenvrij voor je kunnen koken. Het is geen probleem als je met een grote groep mensen bij Sea You wil eten, de keuken is hierop ingesteld. Mocht je een andere allergie hebben en moeilijk kunnen eten in restaurants, neem dan contact met Sea You op. Zij zullen kijken wat ze voor je kan betekenen.